Završna konferencija projekta

Pozivamo Vas na završnu konferenciju projekta „Urban planning 4 citizens“ koja će biti održana u petak, 11.12.2015. u Hotelu Panorama, Zagreb, s početkom u 10 sati, na kojoj ćemo predstaviti rezultate projekta. Posebice smo ponosni jer ćemo predstaviti i Urban planning portal – interaktivni i edukativni GIS portal koji će omogućiti bolju komunikaciju lokalnih vlasti, organizacija civilnog društva i građana u oblasti prostornog planiranja.

Bila bi nam čast da nam se pridružite na konferenciji te svojim sudjelovanjem doprinesete jačanju dijaloga i participativne demokracije među sudionicima konferencije, organizacijama civilnog društva, javnost i lokalne samouprave u pripremi i izradi prostornih planova. Draft program konferencije pronađite ovdje.

Ljubazno molimo da svoje sudjelovanje potvrdite putem maila: urbanplanningcroatia@gmail.com najkasnije do 10.12.2015. Broj sudionika je ograničen.

Projekt financira Europska unija u okviru IPA I. komponente – Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija, a sufinancira Ured za udruge Vlade RH, kroz poziv IPA 2011 Osnaživanje uloge organizacija civilnog društva u jačanju transparentnosti i dobrog upravljanja u državnoj upravi RH.

Program završne konferencije UP4C